Persondatapolitik

Brug af cookies

Du skal være opmærksom på, at du accepterer vores persondatapolitik og brug af cookies, når du besøger place2book.com.

Vi indsamler ikke oplysninger eller persondata uden at du selv har givet os disse oplysninger, fx ved at registrere dig, købe en billet, deltage i en undersøgelse eller kontakte os på mail eller telefon.

Hos place2book.com benytter vi cookies til at gøre din oplevelse bedre.

Du kan i de fleste browsere ændre på indstillingerne for hvilke cookies, der bliver sat på din computer.

Behandling af personoplysninger

På Place2Book ønsker vi at give dig frihed over dine personlige oplysninger. I forbindelse med et køb/en reservation, kontakt via mail, er det imidlertid nødvendigt, at du afgiver oplysninger som fx navn, adresse, telefonnummer, kortnummer og email adresse.

Videregivelse til tredjemand

Place2Book forbeholder sig ret til at videregive navn, adresse, telefonnummer, email samt øvrige informationer som du frivilligt opgiver i forbindelse med din tilmelding/køb hos en arrangør til tredjemand (arrangører/spillesteder), hos hvem du har foretaget en billetbestilling.

Både Place2Book og arrangøren kan - udover til nødvendige kundepleje formål knyttet til din bestilling/køb - ønske at anvende dine oplysninger til efterfølgende udsendelse af nyhedsbreve eller tilbud. ønsker du ikke sådanne henvendelser, kan du nemt sige "Nej tak" på evt. fremsendt Nyhedsmail.

Oplysningernes opbevaringstid

De oplysninger, man har oplyst i forbindelse med et køb eller en reservation, gemmes hos Place2Book i 5 år.

De oplysninger man har opgivet ved henvendelse via mail tl Place2Book.com gemmes i 3 år. jf lov om forældelse af indgået aftaler. Aftaler indgået for mere end 3 år gemmes jf aftalens løbetid.

Sikkerhed og kvalitet

Vi bestræber os på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger. Vi støtter os således til procedurer, der kan sikre præcis, komplet og aktuel information. Vi vil endvidere bestræbe os på at imødekomme din anmodning om tilpasning af ukorrekte oplysninger. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Personhenførbare oplysninger (navn, adresse mv.) opbevares og transmitteres krypteret og såvel transmission som opbevaring foregår i et lukket netværk.

Alle oplysninger vedr. betalinger sendes krypteret tii kort udbydere via Pensopay.dk

Pensopay er certificeret efter den seneste udgave af PCI Data Security Standard Level 1.

Vi logger IP-adresser for at administrere web-sitetet, håndtere købsprocessen, beskytte os mod misbrug og indsamle demografiske informationer om brugerne m.m. IP-adresser indeholder ingen personidentificerbare oplysninger.

Partner-relationer og links

Place2Book indeholder links til andre websites og integrerede sites, men kan ikke holdes ansvarlig for misbrug af personoplysninger af tredjemand, der eventuelt finder sted på disse sites.

Forbehold for fejl og mangler

Place2Book ApS tager forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser.